3 tips til at vælge det rigtige outfit til julefrokosten

Mand i julemandskostume
3 tips til at vælge det rigtige outfit til julefrokosten
Henrik Andersen
-
07/10/2022
-

Hvis du skal til julefrokost, er det vigtigt, at du bidrager til at sætte den helt rigtige stemning – og det kan du gøre ved at klæde dig rigtigt. Her følger en række gode råd, som du kan lade dig inspirere af, når du skal sikre, at du vælger det helt rigtige outfit til årets julefrokost med venner, familie eller kollegaer.

#1: Et nisseskæg kan redde selv det kedeligste outfit

Hvis du vil være sikker på, at dit outfit bliver bemærket, når du skal til årets julefrokost, så kan det være en god idé at tage et julemandsskæg på. Det kan redde selv det mest kedelige og hverdagsagtige outfit, og så er der den store fordel, at du altid kan tage det af igen, i takt med at aftenen skrider frem.

Samtidig er det en god idé at tage et nisseskæg på, hvis du er den sjove hyggeonkel – eller ethvert andet familiemedlem, som ikke har noget imod, at du ikke bliver taget alt for seriøst. Det vil garanteret være et hit blandt børnene, som med garanti vil komme og prøve at rive dit nisseskæg af i løbet af julefrokosten.

#2: Vælg et sjovt juleslips

Hvis du synes, at et nisseskæg er lidt for åndssvagt, så kan mindre også gøre det. Du behøver nemlig ikke at klæde dig ud som julemand for at være med til at sætte stemningen til årets julefrokost. Du kan i stedet vælge et hyggeligt eller sjovt juleslips med motiver, der leder tankerne hen mod jul.

Også her er der mange valgmuligheder, og du kan enten vælge at gå efter et mere afdæmpet slips i én af julens mange, smukke farver, men du kan også vælge at gå mere dedikeret til værks, når du skal vælge årets juleslips – eksempelvis kan du vælge en model med et nisselandskab eller andre julemotiver.

#3: En julesweater er altid et sikkert hit

Synes du ikke, at nogen af ovenstående beklædningsdele matcher dig og din personlighed? Så kan du i stedet overveje at tage en julesweater på, som med garanti også vil være et hit. Når du tager en julesweater på, vil du emme af jul og god stemning, og det vil med garanti være et hit blandt både børn og barnlige sjæle.

Tjek også udvalget af julemandsskæg her.

Copyright 2024 - Pilanto Aps